4 nye funksjoner for bedriftssider på LinkedIn

LinkedIn Pages er en plattform som gir organisasjoner muligheten til å vise frem deres formål, verdier, kultur og tilbud, samtidig som den gir en rekke sofistikerte verktøy for publisering og bygging av fellesskap. I denne artikkelen vil vi presentere noen av de nyeste funksjonene til LinkedIn Pages, og hvordan disse kan forbedre din B2B-markedsføring.

1) Planlagte innlegg

En av de nye funksjonene er planlagte innlegg, som lar deg nå ut til publikummet ditt på riktig tidspunkt. Du kan nå velge en spesifikk dato og tidspunkt for når innleggene dine skal publiseres på siden din, alt direkte fra plattformen. Dette vil hjelpe deg med å bygge effektive rutiner og en kontinuerlig strøm av innhold som holder publikummet ditt engasjert.

LinkedIn post scheduling

2) Audio Events

En annen ny funksjon er Audio Events, som lar deg arrangere live, lyd-baserte samtaler med publikummet ditt. Du kan arrangere hendelser direkte fra LinkedIn-grensesnittet uten bruk av tredjepartsverktøy. Dette gir en enkel og fleksibel måte å kommunisere med publikummet ditt på i en uformell, men profesjonell setting.

LinkedIn audio events

3) Automatisk deling av stillingsannonser

En tredje ny funksjon er muligheten til å automatisk dele nye stillingsannonser som innlegg på siden din. Dette gir deg en enklere måte å nå ut til kvalifiserte kandidater som er på utkikk etter nye jobbmuligheter.

4) Følge bedriftssider som din side

Den fjerde funksjonen som nylig er lagt til på LinkedIn Pages, er muligheten til å følge andre Pages. Dette lar bedrifter delta i flere samtaler og engasjere seg med et bredere publikum. Ved å følge andre Pages, kan bedrifter holde seg oppdatert på nyheter og trender innen sin bransje, samt knytte seg til andre organisasjoner og potensielle kunder.

LinkedIn page following

Har du en LinkedIn Page for organisasjonen din? Ta en titt på disse nye funksjonene og se hvordan de kan hjelpe deg med å forbedre din B2B-markedsføring.

Leave a Comment