Reis deg fra Covid-19 med støtte fra Innovasjon Norge

Innovasjon Norge har som følge av Covid-19 lansert en gratis mentortjeneste. Her kan innovative bedrifter motta akutt hjelp i inntil 10 timer. Hjelpen kommer i form av jurister, økonomer, markedsførere, og en rekke andre spesialister.

Ettermælet av Covid-19 lover ikke godt for næringslivet. Spesielt for nyetablerte bedrifter har det vært, og er fortsatt, en tøff jobb for å overleve. Løsningen fra Innovasjon Norge kan være akkurat det din bedrift trenger, og da kanskje spesielt hjelpen til markedsføring!

Konsekvens for markedsføringen

Covid-19 har på mange måter vært den største krisen i moderne tid. Nærmest over natten mistet mange sitt levebrød, og spesielt utsatt var næringsdrivende. Mange ble fortalt at de måtte lukke dørene, tilsynelatende uten muligheter for å heve en inntekt lenger.

Flere valgte også, ikke overraskende, å tilnærmet komplett stoppe kranene for midler til markedsføring. Dette er nok en naturlig respons på en krise. Men det finnes en tid etter krisen, og avkastningen kan være stor dersom en velger å markedsføre gjennom og etter denne perioden.

Søk om støtte og hjelp til strategi for markedsføring og sosiale medier

En god strategi for markedsføring og sosiale medier er nærmest uslåelig. Daglig leder i Falk Media, Kristian Thomassen, har trådt inn i mentortjenesten til Innovasjon Norge. Det er nettopp fordi han anerkjenner hvor viktig markedsføring gjennom og etter krisen er for nyetablerte bedrifter.

Vi anbefaler at du søker om støtte til en god strategi for markedsføring og sosiale medier. Det er utrolig hvilket grunnlag 10 timer innen denne disiplinen kan gi deg for vekst ut av krisen. Reis deg som en føniks ut av Covid-19 med god markedsføring i front!

Leave a Comment