En prat om gode idéer?

Håper alt går fint, til tross for omstendighetene. Flere bedrifter er tvunget til å holde stengt, og andre merker at sine kunder må gjøre det samme. Det gjør noe med markedet, og usikkerheten blir stor.

En ting som likevel gjør meg glad, er alle henvendelsene jeg har fått angående nytenkende idéer. Hvordan flere nå tilpasser seg omstendighetene, istedet for å legge seg ned for å vente på at dette går over. Situasjonen krever handling.

Jeg har hatt utallige videomøter og telefonsamtaler de siste par dagene, noe som har vært svært givende! Vi har brukt 15-20 minutter på å kaste ball for å tenke nytt, og mange ideer har dukket opp.

Hvis du ønsker, tar jeg gjerne en 20 minutters prat med deg. Da kan vi bruke tiden på å få opp noen ideer for din bedrift i tiden fremover. Her kan du avtale et videomøte: Kristians videomøtekalender.

For øvrig kan jeg anbefale å lese Ipsos sin artikkel om hva koronaviruset betyr for merkevarer. Den setter noen gode føringer på hvordan man nå bør tenke i sin kommunikasjon. Artikkelen er på engelsk, og kan leses her: https://www.ipsos.com/sites/default/files/ct/publication/documents/2020-03/coronavirus-behavior-change-ipsos_0.pdf 

Med ønsker om en god dag.

Vennlig hilsen Kristian T.