Ny daglig leder i Falk Media

Pappaperm - Kristian og Vår

På tide å legge rollen som daglig leder i Falk Media AS over på noen andre 🦅.

Hvorfor? Det kommer jeg til. Og for deg som ikke leser hele tekster, kan jeg også forsikre deg om at jeg absolutt blir værende i Falk Media - bare med en litt annen rolle.

Kristian på pappapermPappaperm er givende, og samtalene med min datter blir mange. Ingen av oss fatter egentlig hva den andre sier, men vi blir som oftest enige med oss selv på et vis.

En ting er sikkert, og det er at pappaperm gir rom for refleksjon. Blant annet omkring hva man egentlig digger ved det man driver med.

Jeg mener, hva man virkelig brenner for.

For min del, digger jeg å jobbe med markedsføring og strategi - og jeg digger å utvikle Falk Media til sitt rette potensial. Samtidig digger jeg å knytte nye kontakter som kan bli våre fremtidige kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Jeg digger å følge med på trender, og utvikle tjenester som vil få Falk Media sine kunder til å alltid ligge ett skritt foran. Jeg digger også å formidle egen læring videre til alle som abonnerer på både podkast, blogg og innhold i flere sosiale medier.

Det - uten å overdrive - er skikkelig, skikkelig, skikkelig moro! Jeg simpelthen digger det, og det har du kanskje nå fått med deg 😁.

Noe jeg derimot liker ganske godt, men ikke nødvendigvis digger, er ledelse. Jeg kan teorien, og har jobbet som leder i godt over 10 år, i flere selskaper, men fagfeltet fortjener mer respekt enn jeg kan gi det.

Etter mange samtaler med min datter, og mye tenking mens hun har sovet, har jeg besluttet å degradere/oppgradere (alt ettersom) min stilling fra "Daglig leder" i Falk Media til "Forretningsutvikler og Senior Rådgiver" i samme firma. Det faller også naturlig at en del av markedsførings- og salgsarbeidet havner i mine hender, selv om det ikke blir en del av tittelen.

Fra og med 1. juli vil Marte Lohne, tidligere ansvarlig for alt administrativt, ta helt over som daglig leder i selskapet. Hun har både utdannelse, interesse og motivasjon til denne oppgaven. Hun har også større ambisjoner enn meg til å utvikle seg innen fagfeltet ledelse - og interesse for fag er viktig for dedikasjon til oppgaven.

Min ambisjon er å fortsette utvikling av kompetanse innen markedsføring i en fortsatt rask digital utvikling. Det skjer så mye, og det er så moro! Jeg klør i fingra etter å jobbe med faget markedsføring, sammen med hele teamet, samtidig som jeg kan jobbe ut nye, kreative og spennende forretningsområder som vil gagne våre kunder godt.

Jeg kommer tilbake fra permisjon den 11. juli. Skikkelig motivert til å jobbe Falk Media og våre kunder til neste nivå - gjennom fokus på markedsføring, menneskelige relasjoner og innovativ utvikling av spennende forretningsområder 😎🦅.

Jeg gleder meg! 😃🙌