Nyansatt student trainee

Vi ønsker Tonje Vestøl velkommen til Falk Media som vår nye student trainee. Tonje ansettes gjennom satsingen til Falk Academy som blant annet henter ut kompetente og læringsvillige studenter og gir dem praktisk erfaring i bransjen de studerer. 

Tonje har lang erfaring fra retail og har tidligere jobbet tett med markedsavdelingen, der nysgjerrigheten for markedsføring ble vekket. 

 

Om faget forteller hun:

- Jeg vet at digital markedsføring blir svært viktig i fremtiden, samtidig som at faget stadig er under endring. Jeg liker å utvikle meg, og i denne bransjen tror jeg aldri jeg blir utlært. Fremtiden som digital markedsfører vil være spennende og utfordrende, og jeg gleder meg til å være en del av gjengen.

 

På spørsmål om hvilke forventninger hun har for oppholdet sitt hos Falk Media svarer hun:

- Jeg er nysgjerrig på tankegangen hos de erfarne kollegene mine. Hva ser de etter? Hva er et godt resultat for en spesifikk situasjon, og hva er ikke? Hvordan legger de gode markedsføringsstrategier? Jeg håper jeg får delta i kundemøter og jobbe med ulike oppdrag. Jeg håper også på en god innføring i bruk av Google Ads, Google analytics, HubSpot og andre relevante system. Det vil jeg ha enormt utbytte av i min fremtidige karriere.

- Det er mye som interesserer meg innen faget. Akkurat nå har jeg virkelig fått øynene opp for de ulike annonsesystemene som de forskjellige plattformene bruker. I den sammenheng er analysedelen i disse programmene også noe jeg synes er veldig interessant. Jeg blir også trigget av den strategiske delen av faget. Det er spennende å sette seg inn i forskjellig bedrifter og bransjer. Å treffe riktig målgruppe og tilpasse markedsføringen deretter, er en utfordring jeg tror er givende og lærerik.

 

Om hennes ambisjoner for fremtiden forteller hun:

- Jeg drømmer om å jobbe i et markedsføringsbyrå eller som digital markedsfører i en bedrift. Jeg er en ambisiøs person, og er ikke redd for å sikte oppover i systemet etterhvert som erfaringen min øker. Jeg liker å ha flere roller, og jeg ønsker å utvikle meg samtidig med at den digitale verden går fremover. På litt lengre sikt hadde det vært spennende å drive for seg selv.

 

Vi ønsker Tonje hjertelig velkommen og gleder oss over å ha henne som del av teamet.

Leave a Comment